Painotalon asiakkaiden digitaaliset julkaisut kerättynä yhteen paikkaan

KOSILA PUB READ: JULKAISUPANKKI

Videossa esitelyssä Kosila Kabinetti. Voimme rakentaa teille myös vastaavanlaisen, oman julkaisupankin.

 

Palvelun avulla saat painotoiminnan tueksi digitaalista liiketoimintaa

Digitaalisten julkaisujen tuottaminen, säilyttäminen ja tarjoaminen helposti luettavaksi on lisäarvopalvelua, jolla perinteinen painotalo tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ja rakentaa digitaalista liiketoimintaa perinteisen painotoiminnan tueksi.

Julkaisupankkimme on helppo tapa kerätä asiakkaiden julkaisut yhteen alustaan, josta ne ovat painoasiakkaiden jaettavissa helposti eteenpäin.

Digitaaliset julkaisut voivat olla vapaasti luettavissa tai ne voidaan rajata jäsenille tai tilaajille jäsenrekisteriin tai tilaajahallintaan liittämällä. Julkaisupankki voidaan rakentaa verkkopalveluna tai sovelluksena, jolloin sisällöt voidaan myös ladata sovellukseen luettavaksi offline-tilassa.

Digitaalisten julkaisujen rikastaminen

Digitaaliset julkaisut voidaan myös rikastaa monipuolisesti kuvaesityksin, videoin ja linkein tarjoamaan enemmän sisältöä verrattuna perinteiseen painotuotteiseen.

Tarjoamalla rikastetut digijulkaisut palveluna annat asiakkaallesi monipuolisemman palvelun ja rakennat aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia perinteisen painamisen rinnalle.

Jätä yhteydenottopyyntö, jos sinua kiinnostaa:

  • Uusi lisäarvoa tuottava palvelu asiakkaillesi
  • Uusi digitaalinen liiketoiminta

”Opiskelijakohderyhmälle sähköisten palvelujen käyttäminen on hyvin luonnollista. Materiaalien julkaiseminen digitaalisena on nyt huomattavasti helpompaa, kun niiden säilyttämiseen ja käyttämiseen on toimiva alusta”

Jorma Ahlqvist, Unigrafia

SUOMEN HEVOSURHEILULEHTI
UNIGRAFIA OY
kosila-logo-nega2

KOKKOLA

Rantakatu 10 
PL 45, 67101 Kokkola 
020 750 4560 

VAASA

Hietasaarenkatu 19 
65100 Vaasa
020 750 4554

HELSINKI

Unioninkatu 20-22
00130 Helsinki 
040 900 9007