Paras tapa välittää digitaalisia uutisia ja luoda yhteisöllisyyttä

KOSILA PUB READ: MOBIILISOVELLUS

Valmis ja käytännössä testattu sovellusratkaisu

Älypuhelimeen asennettava mobiilisovellus, applikaatio, on käyttäjäystävällisin tapa käyttää digitaalista uutispalvelua. Applikaation käyttökokemus on ”pehmeämpi” applikaation reagoidessa kosketukseen paremmin. Tekniikka mahdollistaa myös yksinkertaisemmat, selkeämmät ja intuitiiviset käyttöliittymät. Käyttö on myös nopeampaa verrattuna verkkopalveluun.

Sovellus mahdollistaa yhteydenpidon lukijoihin push-viesteillä. Push-viesteillä voidaan lähettää puhelimen käyttäjälle viesti vaikkapa paikallisen jalkapallojoukkueen voitosta tai vakavasta onnettomuudesta. Käyttäjiä saadaan push-viestien avulla palaamaan useammin päivässä uutisten pariin.

Journalististisen sisällön ja lukijoiden tuottaman sisällön yhdistelmä

Kosila Pub Read Mobiilisovellus yhdistää lehden tuottaman sisällön yhteisön tuottamaan sisältöön. Olemme rakentaneet useille mediataloille ja yksittäisille lehdille mobiilisovelluksia, joissa yhdistetään yhteisöllisiä elementtejä lehden tuottamaan sisältöön. Tavoitteena on tuottaa lisäarvoa lehden lukijoille tai tilaajille antamalla lehden digitaalisessa palvelussa aiempaa laajemman kattauksen kiinnostavaa luettavaa ja hyötytietoa omasta yhteisöstä.

Yhteisö voi perustua alueellisuuteen kuten paikallis- tai maakuntalehdillä tai yhteiseen kiinnostuksen kohteeseen kuten harrastukseen.

Sovelluksiin kootaan esimerkiksi

  • sosiaalisen median keskustelua
  • tapahtumia
  • omista tai ulkopuolisista lähteistä tulevia sisältöjä
  • tarjouksia ja etuja tilaajille

Sovellukset on optimoitu niin, että sisältöelementtejä ja uusia palveluja on helppo lisätä myös jälkikäteen. Hyödynnämme hyväksi koettuja valmiita ratkaisuja, mutta jokainen sovellus suunnitellaan yhdessä asiakkaan liiketoimintakonseptiin ja strategiaan sopivaksi.

Jätä yhteydenottopyyntö, jos sinua kiinnostaa:

  • Tarjota paras digitaalinen lukukokemus
  • Pitää yhteyttä lukijoihin
  • Luoda yhteisöllisyyttä
  • Sitouttaa asiakkaita

”Hevosurheilu päätti rakentaa mobiilisovelluksen tavoitteenaan tuoda hevosurheilua seuraaville ainutlaatuinen lisäpalvelu lehden tueksi. Haluamme tavoittaa nuorempia alan seuraajia ja saada heitä lehtiemme tilaajiksi. Myös mainostajille sovellus tuo uusia mahdollisuuksia tavoittaa hevosista kiinnostunut kohderyhmä. Sovellusprojekti eteni suunnitelman mukaisesti ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Eetu Alvik, Hevosurheilu 

SUOMEN HEVOSURHEILULEHTI
UNIGRAFIA OY
kosila-logo-nega2

KOKKOLA

Rantakatu 10 
PL 45, 67101 Kokkola 
020 750 4560 

VAASA

Hietasaarenkatu 19 
65100 Vaasa
020 750 4554

HELSINKI

Unioninkatu 20-22
00130 Helsinki 
040 900 9007