Helpota digitaalista julkaisemistasi

Tehosta toimituksen työtä. Kosila Desk mahdollistaa sisällön julkaisemisen digitaalisissa kanavissa ja lisää sieltä tulevaa ansaintaa.

Yksi deski kaikelle sisällölle

Kosila Desk on tarkoitettu digital first -julkaisemiseen ja toimitusten työn tehostamiseen. Deskin avulla suunnittelet julkaisuaikataulut, määrittelet tekijät ja tehtävät sekä julkaiset sisällöt verkkoon ja paperilehteen – mistä tahansa ja milloin tahansa.

Deskillä voit halutessasi korvata perinteisen paikkaan sidotun toimitusjärjestelmän. Analytiikkatyökaluilla toimitus voi seurata uutisten lukukertoja ja kehittää sisältöään.

Varma kumppani sanomalehtien digitalisaatiossa

Toimiminen medialiiketoiminnan toimialalla on meille luontevaa. Olemme osa kokkolalaista monimediatalo KPK Yhtiöt Oy:tä. ja vastaamme maakuntalehti Keskipohjanmaan ja konsernin paikallislehtien digitaalisten toimintojen ja palveluiden päivittäisestä sujuvuudesta ja kehittämisestä. Ratkaisujamme käyttäjät myös useat kymmenet suomalaiset mediatalot ja julkaisijat.

Pitkä kokemus kustannus- ja painoalan haasteista ja niiden ratkaisemisesta, on tuonut meille ainutlaatuista toimialaosaamista. Media-alan asiantuntemuksemme ja alan haasteisiin kehitettyjen ratkaisujen avulla luomme suomalaiselle media-alalle parempaa huomista.

Ratkaisu juuri sinulle

Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Palvelut ovat integroitavissa kaikkiin yleisimpiin taustajärjestelmiin.

Ratkaisut voit ottaa käyttöönne modulaarisesti, skaalata niitä käyttäjämäärien mukaan sekä automatisoida toimintoja tarpeen niin vaatiessa

Kerromme mielellämme eri ratkaisuistamme, ja miten ne saadaan toimimaan organisaatiossasi.

Jari Räikkönen

Operatiivinen johtaja
+358 40 900 9007
jari.raikkonen@hillagroup.fi

Janne Harju

Asiantuntijapalvelut, yksikön päällikkö
+358 50 526 2962
janne.harju@hillagroup.fi