Sinä olet meille tärkein

Modernia teknologiaamme tärkeämpi voimavaramme ovat asiantuntevat ihmiset. Me pidämme huolta ihmisistämme, jotta kaikki jaksavat työssä ja kotona.

Avoimet työtehtävät

Olemme asiantuntijaorganisaatio älykkään tiedonhallinnan, digiviestinnän ja vuorovaikutuksen sekä digikaupan alalla. Suurimpina asiakkainamme ovat julkishallinto, media, julkaisijat, kauppa ja palvelut ja teollisuus.

Tehtävämme on muuttaa maailmaa älykkäillä ratkaisuilla. Haluamme olla valtakunnallisesti tunnettu asioinnin, vuorovaikutuksen ja tiedonhallinnan asiantuntijaorganisaatio, jolla on alansa parhaat työntekijät.

Nyt etsimme:

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Voit jättää meille myös AVOIMEN HAKEMUKSEN. Olemme aina kiinnostuneita osaajista.

Miksi Kosila?

Uudistamme määrätietoisesti omaa osaamistamme ja työtapojamme. Olimme Keskipohjanmaan koulutusmyönteisin yritys 2018.

Luomme kannustavaa ilmapiiriä, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta ja mielipidettä. Toimimme yhdessä kohti tavoitteita työyhteisössämme.

Käytämme ohjelmisto­kehityksessä ja it-projektien läpiviemisessä ketteriä menetelmiä, jotka antavat työntekijöille työrauhaa ja mahdollisuuden aitoon tiimityöskentelyyn.

Ohjelmistoalustamme perustuu sertifioituun ja ajantasaiseen Microsoft-teknologiaan. Älykästä tiedonhallintaa rakennetaan M-Filesin ja Esrin ArcGIS -alustojen avulla.

Tuemme sinun ja perheesi hyvinvointia tarjoamalla laajat valikoimat kulttuuria, ravintoa ja hyvinvointipalveluita.

Tarjoamme erinomaiset yksityiset terveydenhoidonpalvelut ja saat aina tarvitsemaasi hoitoa ja apua ongelmiisi.

Joustamme työajoissa ruuhka­vuosien aikatauluissa painivien kanssa ja sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä etänä.

TÖISSÄ KOSILASSA

Tiina H.

Tiedonhallinnan asiantuntijana Kosilassa vuodesta 2019

Älykkään tiedonhallinnan rekrytoivan koulutusohjelman kautta Kosila tarjosi mahdollisuuden tällaiselle Kauppatieteiden maisterille hypätä mukaan IT-maailmaan. Työskentelen Kosilassa M-Files ratkaisujen parissa asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Työ on sopivassa suhteessa tiimityöskentelyä yhdessä timanttisten työkavereiden kanssa, kohtaamisia ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä itsenäistä tekemistä.

Parasta työssä on päästä tutustumaan eri toimialoilla toimiviin yrityksiin, organisaatioihin ja heidän prosesseihinsa ja toimintatapoihin sekä auttaa heitä tehostamaan ja parantamaan toimintaa M-Files ratkaisuidemme avulla.

Kosilassa yksilön vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviensä sisältöön ja toimintatapoihin. Kosilassa tähdätään ketteryyteen eikä pelätä kokeilla asioita ja muuttaa niitä tarvittaessa. Kosila tarjoaa joustavat työajat sekä mahdollisuuden hoitaa työtehtävät myös etänä.

Mika H.

Ohjelmistokehittäjänä Kosilassa vuodesta 2008

Teen sovelluskehitystä Microsoft -tekniikoilla erilaissa verkkoprojekteissamme. Uusimmissa projekteissa käytämme tuoreita tekniikoita (tällä hetkellä .NET Core) ja vanhemmat pyrimme pitämään ajantasalla mahdollisuuksien mukaan. Olen aina viihtynyt Kosilassa mielenkiintoisten työtehtävien ja sujuvan työn takia. Työporukka on hyvä, ja työhön liittyvät haasteet onkin aina porukalla ratkaistu. Esimiehet ovat joustavia ja helposti lähestyttäviä.

Vapaa-ajan merkitys on huomioitu hyvin, eikä töitä tarvitse viedä kotiin. Työt voin hoitaa myös täysin etänä.

Tom N.

Ohjelmistokehittäjänä Kosilassa vuodesta 2008

Olen onnekas saadessani olla mukana uusien teknologioiden käyttöönotossa, joihin Kosilassa on vahvasti panostettu. Kosilan tuotekehitys- ja asiakashankkeet on siirretty Microsoftin Azure-pilvipalveluun ja koko teknologia-stack on uudistettu, kun käyttöön on otettu microservice-pohjaiset palvelut, jotka on toteutettu uusimmalla .NET Core -teknologialla

Meillä on viime aikoina parannettu paljon työ- ja tuotantoprosesseja. Toiminnan jämäköityminen näkyy parantuneena työtehona ja tekemisen meininkinä. Ketterän kehityksen tiimimalli on tuonut mukanaan yhteistä vastuunkantoa tiukoissakin paikoissa. Tiimin sisällä myös osaaminen leviää aikaisempaa paremmin ja yhdessä innovointi tuottaa parempia tuloksia.

Jari Räikkönen

Operatiivinen johtaja
+358 40 9009 007
jari.raikkonen@kosila.fi