Kosila auttaa asiakkaitaan menestymään älykkäillä ratkaisuilla

Kosila on asiantuntijaorganisaatio, joka toteuttaa asiakkailleen monipuolisia digiratkaisuja.

– Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää kasvua älykkäillä tiedonhallinnan toimialakohtaisilla ratkaisuilla, linjaa Kosilan operatiivinen johtaja Jari Räikkönen.

– Apuna tavoitteessamme ovat luonnollisesti osaavat työntekijämme sekä kehittämämme K360 microservice -arkkitehtuuriin perustuva ohjelmistoalusta ja monipuoliset teknologiakumppanimme, joita ovat muun muassa Microsoft, Esrin ArcGIS -paikkatietopalvelut sekä M-Files maailman johtavilla teknologia-alustoillaan.

Kosilalla onkin vankka kokemus esimerkiksi varauspalveluiden, päämies- ja B2B-verkkokauppojen, intranet- ja extranet-palveluiden kehittämisestä eri toimialoilla toimiville asiakkailleen.

– Yksi suurimmista vahvuuksistamme on media-alan toimialaosaaminen, toteaa Räikkönen.

Kosila vastaa maakuntalehti Keskipohjanmaan ja konsernin paikallislehtien digitaalisten palveluiden päivittäisestä toiminnasta ja kehittämisestä. Kosila pyrkii luomaan konsernilleen uusia ansaintamahdollisuuksia haastavassa markkinatilanteessa sekä tehostamaan toimintaa digitalisoimalla lehtitalon toimintaa ja palvelukanavia.

– Oman konsernin digitaalisten palvelujen kehittäminen luo edellytykset mitä parhaimmalle jokapäiväiselle testilaboratoriolle. Näin toimien uskomme pystyvämme tarjoamaan kilpailukykyiset ja jatkuvan kehityksen ratkaisut tarjottavaksi myös muiden suomalaisten mediatalojen hyödynnettäviksi, Räikkönen kertoo.

Osaamisessaan Kosila nojaa ammattitaitoiseen henkilöstöön, joka koostuu digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajista. Ison konsernin taustatuki mahdollistaa osaamisen ja toiminnan jatkuvan kehittämisen sekä monipuoliset työtehtävät.

– Seuraavilla sivuilla muutama asiakkaamme kertoo, miten he ovat rakentaneet omaa menestystarinaansa kanssamme – tietysti digitaalisuutta hyödyntäen, Räikkönen summaa.

Kosilassa tekemisen keskiössä ovat monimuotoiset, digitaaliset ratkaisut asiointiin ja vuorovaikutukseen sekä vaativaan tiedon- ja dokumenttien hallintaan.