Kosila ja Taikatilaus syventävät yhteistyötään

Kosilan ja Taikatilauksen yhteistyö tuo asiakkaiden käyttöön monipuolisesti kaikki mediatuotannon osa-alueet.  

Tulevaisuudessa toimitusten ja mediatalojen ei tarvitse miettiä, miten organisoida mediatuotannon osa-alueet asiakas- ja käyttäjäystävällisiksi. Yhdessä rakennetun palveluratkaisumme myötä tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja asiakkuuksien ja tilausten hallintaan, digitaaliseen sisällöntuotantoon, rikastettuihin verkkolehtiin sekä itsepalveluilmoituksiin.  

Kosilan ja TaikaTilauksen yhteistyön avulla yhdistämme sujuvasti eri tuotteet ja työkalut yhdeksi ratkaisuksi, joka tehostaa niin sisäisiä kuin ulkoisia prosesseja. Ratkaisun ansioista asiakkaan saama palvelu paranee ja asiakkaat saadaan luontevasti myös tuottamaan sisältöä. 

Yhteistyö tuo etuja sekä loppukäyttäjille kuin myös mediataloille. Sen kautta voidaan tarjota niin tilaajille kuin mainostaja-asiakkaille käteviä itsepalveluratkaisuja esimerkiksi ilmoitustarpeiden hoitamiseen. Tämä mahdollistaa sen, että lehtitaloille jää enemmän aikaa keskittyä lehden tekemisen muihin osa-alueisiin. 

Kosilan ja Taikatilauksen yhteistyön ensimmäiset tuotannot on jo tehty. Niistä saatujen positiivisten kokemusten myötä järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön myös muissa pienissä ja keskisuurissa mediataloissa.

– Taikatilauksen kanssa rakentamamme malli on monipuolinen kokonaisuus, joka ratkaisee monta mediatalojen haastetta ja tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille. 

– Nyt meillä on tarjota entistä laadukkaampia ratkaisuja niin tilaajien kuin mainostaja-asiakkaidenkin aktivoimiseen. Haluamme tuottaa asiakkaillemme palvelua, joka tukee heidän liiketoimintaansa pitkälle tulevaisuuteen, kertoo Kosilan Jari Räikkönen.

Lisätietoja Kosilan ja Taikatilauksen palveluista: 

Jari Räikkönen 
040 9009 007
jari.raikkonen@kosila.fi 

Jari Mäkelä 
050 557 6130 
jari.makela@taikatilaus.fi