Nousemme aamuisin muuttaaksemme maailmaa älykkäillä ratkaisuilla

Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa työskennellään digitaalisen asioinnin sekä tiedonhallinnan parissa.

Toteutamme yhdessä kumppaniemme kanssa toimivia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa sekä mahdollistavat kestävää kasvua.

Rakennamme ja kehitämme palveluita Microsoftin microservice -arkkitehtuuriin perustuvan K360 -sovellusalustamme päälle sekä sertifioidut tiedonhallinnan asiantuntijamme auttavat organisaatioita räjähdysmäisesti kasvavan tietomäärän hallinnassa ja julkishallintoa tiedonhallintalain täytäntöönpanossa. Tässä meitä auttaa yhteistyökumppanina toimiva älykkään tiedonhallinnan M-Files.

Meillä on vankkaa kokemusta monipuolisista asianhallinnan kokonaisratkaisuista niin yrityksille kuin julkishallinnolle.

Juuremme ovat vahvasti media-alalla

Olemme osa KPK Yhtiöt Oyj– konsernia.  Konsernin liiketoiminta-alueita ovat julkaisupalvelut , paino- ja jakelupalvelut, mainos- ja markkinointipalvelut sekä ohjelmistopalvelut. Konserni työllistää vakituisesti noin 500 henkilöä ja budjetoitu liikevaihto 2021 on noin 45 milj. euroa.

KPK Yhtiöt haluaa edesauttaa kehittymistä tarjoamalla laaja-alaista viestinnän, vuorovaikutuksen ja digitaalisen liiketoiminnan palveluita. KPK Yhtiöillä on työkalut menestykseen ja kestävään kasvuun niin mediataloille kuin myös kunnille, päivittäistavarakaupoille, palveluntarjoajille, yrityksille ja yhdistyksille.

Kehitämme yhtiömme kahdelle maakuntalehdelle, 16 paikallislehdelle, 8 kaupunkilehdelle sekä asiakaslehdillemme uusia ratkaisuja sekä ansaintamahdollisuuksia haastavassa markkinatilanteessa  ja tehostamme toimintaa digitalisoimalla lehtitalon toimintaa ja monimuotoisia palvelukanavia.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on media-alan toimialaosaaminen, jota kustannus- ja painoalan haasteiden ratkominen ja toiminnan digitalisoiminen on meille tuonut. Kehittämämme ratkaisut ovat laajasti käytössä myös muissa mediataloissa ja ammattimaisilla julkaisijoilla.

Tavoitteenamme on, että meillä on alamme parhaat työntekijät sekä osaava, vahva kumppaniverkosto

Johtavista teknologioista huolimatta, tärkeimmät voimavaramme ovat digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajaamme, joista monet ovat viihtyneet talossa jo reilusti yli 10 vuotta. Omaa henkilökuntaa tukee hyvin valikoitu yhteistyöverkosto, joiden kanssa voimme tarjota laadukkaita, kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Varmistamme osaavan työvoiman saantia ja osaamisen kasvattamista jatkuvilla koulutusohjelmilla yhdessä alan johtavien oppilaitosten ja alan toimijoiden kanssa.